Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Nu o să regret niciodată". Bobocii de la Academia Navală și Școala Militară au depus jurământul, sub privirile emoționate ale apropiaților

Clipe emoţionante pentru studenţii şi elevii Academiei Navale "Mircea cel Bătrân" şi ai Şcolii Militare a Forţelor Navale. Cu o zi înainte de Ziua Armatei, peste 100 de tineri au depus jurământul să îşi apere patria, iar alături de ei s-au aflat, bineînţeles, apropiaţii, care i-au încurajat de pe margine.

de Redactia Observator

la 25.10.2024 , 08:09

Îmbrăcaţi în uniforme de gală şi cu multă mândrie pe post de accesoriu, tinerii au defilat în faţa familiilor şi prietenilor veniţi să-i susţină. Depunerea jurământului i-a făcut să se simtă maturi şi responsabili.

"Eu am urmat liceul militar şi până la urmă aceasta este cariera pe care am ales-o la vârsta de 14 ani şi nu o să regret niciodată", a spus un tânăr.

Părinşii şi prietenii i-au urmarit de pe margine cu lacrimi în ochi, dar extrem de mândri.

Vezi și

Nici unul nu regretă alegerea făcută. Sportiv de performanţă, Denis este elev la scoala de Maiștri Militari a Forțelor Navale şi a depus ieri jurământul.

Pe acelaşi subiect

"Practic lupte libere. Un sport foarte dur, cred. Dar m-a ajutat să mă obișnuiesc cu școala de maiștri. Se îmbină că disciplina", a spus Denis Chirica, elev.

Iar drumul pe care tinerii îl au de parcurs nu este deloc uşor.

"Ei sunt foarte curajoși și plini de responsabilitate. Să învețe în primul rând. Să ajungă în anul 4, să absolve Academia Navală, apoi să îi regăsim alături de noi, cei mai cu experiență", a spus Moise Gabriel, locțiitor al comandantului Academiei Navale Mircea cel Bătrân.

Urmeaza aşadar 4 ani de muncă pentru studenții Academiei Navale si 2 ani pentru elevii şcolii de maiștri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Resimţiţi efectele trecerii la ora de iarna?
Observator » Evenimente » "Nu o să regret niciodată". Bobocii de la Academia Navală și Școala Militară au depus jurământul, sub privirile emoționate ale apropiaților