Antena Meniu Search
x

Video "Nu plec fără pietre". Localnicii din comuna unde o tânără a fost sfâşiată de câini trăiesc cu frică. Alţi oameni au fost atacaţi

Drumul spre casă s-a transformat într-un adevărat coşmar pentru o tânără din Timişoara. În timp ce se întorcea din Serbia pe bicicletă, femeia, alături de alte două colege, au fost atacate de o haită de câini. Dacă prietenele ei au scăpat nevătămate, tânăra care a încercat să se apere cu bicicleta, a fost trântită la pământ şi muşcată de animale. După ce a scăpat din colţii câinilor, victima a dusă direct în sala de operaţii.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 13.06.2024 , 08:20

Femeia era ultima în rând, iar când câinii au început să le fugărească s-a speriat şi în loc să pedaleze în continuare, a încetinit sperând că va putea linişti haita. Câini s-au năpustit, însă, asupra ei, iar pentru a se salva femeia a fost nevoită să îi lovească cu bicicleta. Abia când cele două colege s-au apropiat, animalele s-au speriat şi au fugit. 

Însă, în timpul atacului, tânăra a fost muşcată de mai multe ori de piciorul stâng. Colţii animalelor au pătruns atât de mult, încât rănile au fost adânci de câţiva centimetri. Aceasta a fost transportată la spital unde a ajuns direct pe masa de operaţie. 

Localnicii, terorizaţi de animalele periculoase

Vezi și

Tânăra nu s-a gândit niciodată că va ajunge aşa. A devenit victimă în dreptul comunei Sanmihaiu Roman, la întoarcea din Serbia, ţară pe care a vizitat-o, împreună cu cele două prietene, pe biciclete. La un moment dat, câinii ciobăneşti au ieşit de la o stână şi au început să le urmărească. 

Pe acelaşi subiect

"Vă arăt! Uitaţi pietrele! Nu plec fără pietre! Eu ştiu câinii ăia! Sunt doi aşa de mari şi unul uriaş", spune un localnic.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că trăiesc de ani buni cu frica că vor deveni şi ei victimele animalelor de la stână. Şi nu nu ar fi singurul incident de acest gen. În luna martie a acestui an, un alt bărbat a fost aproape sfâşiat de animale pe pista de biciclete din acel loc. 

Critici la adresa poliţiei locale

Femeia rănită critică atitudinea poliţiştilor care nu s-au deplasat la locul incidentului în seara în care a fost atacată. Agenţii se apără însă şi spun că aceştia ar fi contactat-o...a doua zi.

Legea spune că stăpânii animalelor periculoase care nu le țin sub supraveghere și le lasă libere riscă amenzi între 100 și 500 de lei. În cazul în care situaţia este şi mai gravă, stăpânii se pot alege şi cu dosar penal.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » "Nu plec fără pietre". Localnicii din comuna unde o tânără a fost sfâşiată de câini trăiesc cu frică. Alţi oameni au fost atacaţi