Antena Meniu Search
x

Nu se oprește din crescut! La cinci ani are o înălțime de 1,70 metri!

Karan Singh este un copil uriaș. La doar 5 ani are înălțimea unui adult și continuă să crească. Părinții săi au 2,21 metri (mama) și 2,01 (tata)

Karan Singh este un copil uriaș. La doar 5 ani are înălțimea unui adult și continuă să crească. Părinții săi au, la rândul lor, înălțimi considerabile: 2,21 metri (mama) și 2,01 (tata) 

În 2008 intra în Cartea Recordurilor, fiind un nou-născut care cântărea 7 kilograme și măsura 63 de centimetri, însă medicii i-au asigurat pe cei doi părinți ai săi că nimic nu este anormal, iar sănătatea lui nu este pusă în pericol.

La cinci ani, Karan continuă să surprindă întreaga lume, crescând precum Făt Frumos, adică într-o zi, cât alții în trei. La ultima măsurare, copilul, care nu merge încă la școală, are 1,70 metri! Greutatea nu-i face probleme, însă micuțul continuă să crească. Înălțimea este o trăsătură de familie, pentru că mama sa măsoară 2.21 metri, în vreme ce tatăl său depășește puțin 2 metri.

Medicii, care-l supraveghează atent, spun că sănătatea lui este bună, însă nu pot face nimic pentru a-l opri din creștere  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Nu se oprește din crescut! La cinci ani are o înălțime de 1,70 metri!