Antena Meniu Search
x

Video Nuntă, oprită cu "mascaţii" în Maramureş. Patronii se plâng de restricţii: "Noi nu suntem hoţi! Nu am furat pe nimeni!"

Petreceri oprite pe bandă rulantă într-o localitate "închisă" din Maramureş. Aseară, mascaţii au ajuns înaintea invitaţilor şi au oprit o nuntă şi un botez înainte să înceapă. Localitatea a intrat în carantină de câteva zile. Organizatorii, nuntaşii, dar şi miri au fost amendaţi spre revolta tuturor.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 10.10.2021, 19:36

Vezi și

Aşa trebuia să arate cea mai fericită zi. Mirii au lăsat baltă felicitările, masa şi dansul când s-au trezit cu mascaţii la uşa restaurantului. Maşinile de poliţie au făcut zid în faţa localului, iar invitaţii au fost întorşi din drum. Poliţiştii şi jandarmii nu s-au lăsat înduplecaţi. Cu o seară înainte, au mai întrerupt o petrecere la acelaşi restaurant şi l-au amendat pe patron cu 15.000 de lei. "Au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 39 mii de lei", a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

Patronii de localuri se plâng de restricţii

Cu o incidenţă de 7,99 la mia de locuitori, localitatea Recea este de miercuri în carantină. Reprezentanţii localului spun că nu au putut amâna evenimentele programate în weekend, într-un timp atât de scurt. Angajaţii au ieşit cu pancarte să-şi strige nemulţumirile. "Noi suntem firmă românească cu angajaţi din România! Noi nu suntem hoţi! Nu am furat pe nimeni! Nu suntem responsabili pentru vaccinarea populaţiei!", a declarat Sanda Roman, administratorul localului. Oamenii spun că au ajuns la disperare pentru că statul a eşuat în campania de imunizare. Dar a lăsat responsabilitatea şi consecinţele pe umerii patronilor de restaurante. Puşi la zid, mulţi au ajuns în pragul falimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nuntă, oprită cu "mascaţii" în Maramureş. Patronii se plâng de restricţii: "Noi nu suntem hoţi! Nu am furat pe nimeni!"