Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nuntă sângeroasă în Braşov. Trei invitaţi şi-au văzut moartea cu ochii după ce au fost atacaţi cu bâte, pistoale şi cuţite

Trei bărbaţi sunt arestaţi preventiv, fiind cercetaţi pentru tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în urma unui scandal care a avut loc la o nuntă organizată la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Braşov. Cei trei s-au luat la bătaie cu alte trei persoane, primele date din anchetă arătând că scandalul a pornit de la o femeie.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 15:32

Scandal s-ar fi declanşat din cauza unei femei - Shutterstock

Incidentele violente s-au petrecut într-un local din comuna Mândra. 

”Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 1 spre 2 iunie 2024, într-un loc public situat pe raza comunei Mândra, cu ocazia sărbătoririi unei căsătorii la care participau mai multe persoane, cei trei inculpaţi, care anterior s-au înarmat cu obiecte cu potenţial vătămător considerabil (bâtă/baton telescopic, cuţit, spray lacrimogen, pistol etc.), au declanşat un atac premeditat asupra altor trei persoane, cu consecinţa punerii în pericol a vieţii uneia dintre victime şi lezării integrităţii corporale a celorlalte două victime, respectiv tulburând grav ordinea şi liniştea publică”, informează, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, care a deschis o invetsigaţie în urma scandalului.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că scandalul a pirnit de la o femeie şi că atât atacatorii, cât şi cei atacaţi erau participanţi la nuntă. Iniţial, cei trei agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi instanţei de judecată care a decis arestarea preventivă în dosarul care vizează infracţiuni de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Nuntă sângeroasă în Braşov. Trei invitaţi şi-au văzut moartea cu ochii după ce au fost atacaţi cu bâte, pistoale şi cuţite