Antena Meniu Search
x

O actriţă de filme pentru adulţi din România a fost 'iertată' de procurori după un scandal în trafic - VIDEO

O actriţă de filme pentru adulţi a fost scoasă de sub acuzare de procurori într-un dosar în care a fost acuzată de conducere a unui autovehicul neînmatriculat. Mai mult, tânăra a fost filmată în timp ce bloca o bandă de pe şosea şi l-ar fi ameninţat pe poliţistul care a tras-o pe dreapta.

O actriţă de filme pentru adulţi a fost scoasă de sub acuzare de procurori într-un dosar în care a fost acuzată de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Mai mult, tânăra a fost filmată în timp ce bloca o bandă de pe şosea şi l-ar fi ameninţat pe poliţistul care a tras-o pe dreapta.

Naomi Astalas a fost acuzată de către autorități în data de 25 ianuarie că ar fi luat la întrebări polițistul care a vrut s-o amendeze pentru staționare ilegală. Aceasta i-ar fi spus polițistului să îi spună cum îl cheamă ca să dea un telefon. Mai mult decât atât, ea avea și permisul de conducere suspendat și era cercetată penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Cu toate acestea, procurorul care s-a ocupat de caz a ajuns la concluzia că infracțiunea comisă și autoarea acesteia nu este de 'interes public'.

"Ținând cont însă de faptul că pentru infracțiunea sub aspectul căreia s-au efectuat cercetări în prezenta cauză legea prevede pedeapsa amenzii sau închisoarea de cel mult 3 ani, de lipsa antecedentelor penale ale suspectei, precum și în raport de modul și mijloacele de săvârşire, de împrejurările concrete de comitere a faptei și de urmările produse sau care s-ar fi putut produce prin săvârșirea infracțiunii (…) se constată că nu există un interes public în urmărirea acesteia", se arată în ordonanța de neîncepere a urmăririi penale, potrivit clujust.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O actriţă de filme pentru adulţi din România a fost 'iertată' de procurori după un scandal în trafic - VIDEO