Antena Meniu Search
x

Video O ambarcațiune condusă de o femeie drogată s-a răsturnat în Dunăre. 6 adulţi şi 2 copii s-au salvat şi au ajuns la mal

Opt persoane, între care doi copii, au ajuns în Dunăre, la Cotul Pisicii în Galați, după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a răsturnat. Din fericire, toţi pasagerii purtau vestă de salvare şi au reuşit să ajungă la mal. Femeie care se afla la conducerea bărcii a ieşit pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 13:49

Vezi și

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Galați – Biroul Transporturi Navale Galați au fost sesizați miercuri seara prin intermediul unui apel la 112 că o barcă s-a răsturnat pe fluviul Dunărea, iar persoanele care se aflau în această ambarcațiune se află în apă.

Pasagerii au reuşit să ajungă la mal

Anchetatorii s-au deplasat la locul indicat, respectiv mila marină MM 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii și au stabilit faptul că o ambarcațiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galați, în care se aflau 6 adulți și 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greșite. Toate persoanele purtau veste de salvare și au reușit să ajungă la mal.

Femeia deține permis de conducere ambarcațiune clasa D și a fost testată cu privire la consumul de alcool sau substanțe psihoactive.

Pe acelaşi subiect

Femeia care conducea ambarcaţiunea consumase substanţe psihoactive

În urma testării pentru consum de alcool, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanța Benzodiazepan, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Județean Clinic de Urgență Galați Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanțe psihoactive, faptă prevăzută și pedepsită de art. 5 alin. 1 din Legea 191/2003, privind infracțiunile la regimul transportului naval, precum și pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O ambarcațiune condusă de o femeie drogată s-a răsturnat în Dunăre. 6 adulţi şi 2 copii s-au salvat şi au ajuns la mal