Antena Meniu Search
x
LIVE

Video O americancă şi o româncă, sechestrate în casa milionarului britanic Tristan Tate. "Cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare"

Poliția a descins cu mascații, aseară, în vila lui Tristan Tate, fost iubit al Biancăi Drăgușanu. Milionarul britanic şi fratele lui ar fi sechestrat două femei. Una dintre ele este o tânără americancă de 21 de ani. De altfel, polițiștii au fost alertați chiar de către oficiali ai Ambasadei SUA la București.

De Redactia Observator la 12.04.2022, 08:25
Vezi și

După şase ore de percheziţii în vila somptuasă din Pipera, Andrew Tate este băgat în dubă. Urmează fratele său, Tristan Tate. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a râs şi a făcut şi el glume cu mascaţii în maşina poliţiei cu care a fost dus la DIICOT. 

Reporter-Mama tinerei: - Câţi ani are?

- 20 de ani. E anul doi la facultate.

- Şi astăzi ce credeţi că s-a întâmplat?

Pe acelaşi subiect

- Ce să cred? Eu asta cred, cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare. Sau s-o ducă unde... La produs. A văzut-o naivă şi cuminte şi ce-o fi zis: asta-i bună!

Mama tinerei spune susţine că fiica ei ar fi ajuns la vila din Pipera a celor doi fraţi în jurul orei 17.00. Surse judiciare susţin că frații Tate ar fi amenajat acolo un studio de videochat.

Mama fetei: M-a sunat pe la 5, când a ieşit de la facultate. A ieşit de la antrenament şi mi-a spus: mami, ies cu o fată la un suc.

Se pare că fata cu care ar fi fost la suc ar fi fost o tânără de 21 de ani, de cetăţenie americană, care ar fi declanşat toată această anchetă. 

Sechestrate în casa milionarului britanic

Ambasada SUA la București a fost cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare după ce tânăra din SUA i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera prin intermediul telefonului mobil, iar acesta din urmă a anunțat serviciul diplomatic. Potrivit unor surse apropiate anchetei, judiciariștii ilfoveni au luat legătura cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, anchetatorii au obținut două mandate de percheziție de la Judecătoria Buftea pentru lipsire de libertate. Iar în urma descinderii la vila din Pipera, anchetatorii au descoperit că, pe lângă americancă, în imobil era închisă și tânăra româncă.

Mama tinerei: Nu a venit după bani, ceva. Cred că ăsta a minţit-o că o face vedetă, că o face manechin, că o face...că e înaltă şi frumoasă fata mea.

Femeia spune că fiica ei a participat la mai multe prezentări de modă. Şi că la una dintre acestea i-ar fi cunoscut pe cei doi fraţi. 

Mama tinerei: Deci, a fost la prezentări aici, vedeţi? În timpul anului 2021. Şi ăsta de pe aici le racola. Punea fete de-astea de erau infiltrate pe aici şi le racola de aici.

Cei doi fraţi de origine britanică sunt mutaţi de mai mulţi ani în România, unde au ajuns în scurt timp foarte cunoscuţi. Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, este un personaj celebru pe internet, urmărit pe reţele sociale de sute de mii de persoane pentru fotografiile și clipurile în care își etalează mașinile scumpe. Chiar ieri seară, milionarul a postat pe contul său de TikTok un videoclip în care apar mai multe femei. "Tate duce 8 fete frumoase într-o excursie", este descrierea clipului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O americancă şi o româncă, sechestrate în casa milionarului britanic Tristan Tate. "Cred că aia a adus-o aici s-o vândă peste hotare"