Antena Meniu Search
x

O asistentă infectată cu Covid-19, de la Spitalul Judeţean din Arad, a murit

Spitalul Clinic Județean Arad a anunţat decesul Dacianei Grada, o asistentă de la Ortopedie, care era infectată cu Covid-19.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.10.2020, 09:05

O asistentă la Ortopedie, de la Spitalul Judeţean din Arad, a murit, infectată cu coronavirus - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • Femeia era internată la terapie intensivă şi era hipertensivă
  • Decesul, anunţat de reprezentanţii spitalului

O asistentă în vârstă de 45 de ani, angajată în cadrul secției de Ortopedie a Spitalului Clinic Județean Arad a murit. Anunțul a fost făcut pe Facebook, de reprezentanții spitalului.

Anunţul spitalului din Arad: "Colega noastră,  Grada Daciana, asistentă pe Secția Clinică Ortopedie a pierdut în această seară lupta cu necruțătoarea infecție  COVID-19 . Daciana a fost diagnosticatä pe data de 23 octombrie cu virusul SARS CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să o odihnească în pace! Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad"

Din primele informaţii, femeia fusese internată în terapie intensivă pe 23 octombrie şi era hipertensivă.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O asistentă infectată cu Covid-19, de la Spitalul Judeţean din Arad, a murit