Antena Meniu Search
x

O asistentă s-a apucat să culeagă flori de soc în timp ce pacientul aștepta în mașină. Scandal la Serviciu de Ambulanţă Bihor

Este anchetă la Serviciul de Ambulanţă Bihor, după ce o asistentă a fost filmată în timp ce culegea soc în timp ce pacientul aştepta în ambulanţă. Ba mai mult, un alt ambulanţier ar fi oprit şi el în timpul unei misiuni pentru a face cumpărături.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.08.2022, 14:32

Vezi și

Iulia Pop, reporter Observator: "Pe principiul să moară și capra vecinului, incidentele au ieșit la iveală după ce un fost angajat al Serviciului de Ambulanță Bihor, și el concediat în anul 2020 pentru că a fost prins că și-a spălat mașina personală în timpul programului, s-a gândit acum să își reclame doi foști colegi și ei prinși în offside. Reclamațiile au fost însoțite și de înregistrări video."

"În una dintre filmări se observă o ambulanță oprită pe marginea drumului, cu semnalele luminoase în funcțiune, și o asistentă care culege atent flori de soc. În acest caz a fost  imediat demarată o cercetare disciplinară, iar asistenta în cauză a intrat în concediu medical. Un alt caz îl vizează pe un alt coleg de la Serviciul de Ambulanță prins în timp ce își cumpăra ceva de mâncare dintr-un magazin. El s-a ales doar cu 10% penalizare la salariu pentru că, de fapt, a vrut să îi cumpere de mâncare pacientului pe care îl avea în ambulanță. De menționat că pacientul era și în autospeciala oprită pe marginea drumului pentru ca asistenta amatoare de flori de soc să își culeagă materia primă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O asistentă s-a apucat să culeagă flori de soc în timp ce pacientul aștepta în mașină. Scandal la Serviciu de Ambulanţă Bihor