Antena Meniu Search
x

O automacara ARDE CA O TORŢĂ pe şoseaua de centură a Capitalei. Circulaţia e blocată total în zonă VIDEO

O automacara a luat foc joi după-amiază pe şoseaua de centură a Capitalei. Din fericire, nu există victime ale acestui incendiu.

O automacara a luat foc joi după-amiază pe şoseaua de centură a Capitalei. Din fericire, nu există victime ale acestui incendiu.

Porţiunea de centură dintre Otopeni şi Ştefăneşti e blocată, coada de autovehicule fiind de peste 5 kilometri pe ambele sensuri. Din acest motiv, cele trei auto de pompieri care au plecat spre locul incendiului nu pot ajunge.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Adrian Marin, incendiul a izbucnit la o automacara aflată sub podul Ştefăneşti, pe Şoseaua de Centură, în dreptul localităţii Afumaţi, pompierii acţionând cu trei autospeciale de stingere. De asemenea, nu au fost înregistrate victime.

Reprezentantul ISU a spus că pompierii au ajuns cu dificultate la locul intervenţiei din cauza traficului intens, însă nu există riscul de propagare a focului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O automacara ARDE CA O TORŢĂ pe şoseaua de centură a Capitalei. Circulaţia e blocată total în zonă VIDEO