Antena Meniu Search
x

Foto O baterie externă pentru telefon a fost confundată cu o bombă de un şofer din Timişoara. A sunat speriat la 112 crezând că va exploda

Alarmă falsă în Timişoara, după ce un apel la 112 anunţa, aseară, o posibilă bombă amplasată lângă un microbuz. Şoferul maşinii a ieşit din casă și a descoperit un obiect care i se părea că seamănă cu un explozibil. Autorităţile ai intervenit imediat însă se pare că bomba nu era decât... o baterie externă pentru telefonul mobil. 

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 09:13

Vezi și

Apelul la 112 a venit puțin după ora 22:00. Şoferul mașinii unei firme de vopsele a fost anunțat de soția lui că cineva a abandonat un obiect suspect lângă roata din spate a dubei. 

Bărbat: E ceva lângă maşină suspect şi a ieşit afară şi a văzut o baterie cu un telefon. S-a speriat şi a sunat la 112. 

Poliţiştii am împânzit de urgenţă zona

La fața locului s-au deplasat, de urgență, zeci de polițiști, pompieri si pirotehniști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, care au blocat complet strada. În urma verificărilor s-a stabilit că dispozitivul abandonat era o banală baterie externă, ataşată de un telefon mobil. 

Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt IPJ Timiş: În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, nu a fost constatată prezenţa unei substanţe explozive, fiind ridicat un dispozitiv electronic. 

Polițiștii continuă verificările pentru a stabili cum a ajuns dispozitivul acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O baterie externă pentru telefon a fost confundată cu o bombă de un şofer din Timişoara. A sunat speriat la 112 crezând că va exploda