Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână a murit călcată de autobuz, pe un bulevard din Constanţa. Şoferul a ieşit pozitiv la drugtest

Tragedie în Constanţa. O femeie a murit în această dimineaţă, după ce a fost prinsă sub roţile unui autobuz care circula pe bulevardul Ferdinand. Din primele informaţii, şoferul autobuzului a ieşit pozitiv la drugtest.

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 11:25

O bătrână a murit călcată de autobuz, pe un bulevard din Constanţa. Şoferul a ieşit pozitiv la drugtest
O bătrână a murit călcată de autobuz, pe un bulevard din Constanţa. Şoferul a ieşit pozitiv la drugtest - Ziua de Constanţa

În această dimineaţă, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Ferdinand, din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat de 63 de ani ar fi condus un autobuz și ar fi accidentat o femeie de 77 de ani.

În urma accidentului rutier, femeia a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul a fost condus la analizele de sânge

Articolul continuă după reclamă

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise, au transmis autorităţile. 

Cercetările continuă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » O bătrână a murit călcată de autobuz, pe un bulevard din Constanţa. Şoferul a ieşit pozitiv la drugtest