Antena Meniu Search
x

O bătrână de 87 de ani a ajuns la spital după ce în apartamentul ei s-a produs o explozie, în Constanța

O femeie de 87 de ani a ajuns la spital, după ce în apartamentul ei a avut loc o explozie. Explozia nu a fost urmată de incendiu, au precizat pompierii, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 15.11.2023, 18:43

O bătrână de 87 de ani a ajuns la spital după ce în apartamentul ei s-a produs o explozie, în Constanța
O bătrână de 87 de ani a ajuns la spital după ce în apartamentul ei s-a produs o explozie, în Constanța - Profimedia

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, miercuri după-amiază, despre faptul că s-a produs o explozie la un apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Aleea Topolog din municipiul Constanţa, potrivit News.ro.

A ajuns la spital după ce în locuinţa ei s-a produs o explozie

Acolo s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean. Explozia nu a fost urmată de incendiu, au precizat pompierii.

În urma acestui eveniment, o femeie de 87 de ani, care se afla în locuinţă, a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa. 

Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că au fost anunţat Inspectoratul de Stat în Construcţii, având în vedere că apartamentul a fost afectat de explozie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O bătrână de 87 de ani a ajuns la spital după ce în apartamentul ei s-a produs o explozie, în Constanța