Antena Meniu Search
x

Video O bătrână din Vaslui a murit sub roţile unei maşini, în Noaptea de Înviere. Mergea spre biserică, pentru a lua lumina sfântă

O femeie de 84 de ani din judeţul Vaslui a murit în sfânta noapte a Învierii, după ce a fost lovită de o maşină. Bătrâna mergea la biserica din sat, să se roage şi să ia lumină. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 05.05.2024, 13:47

Vezi și

Două echipaje de prim-ajutor au sosit la faţa locului, o ambulanţă cu medic şi un echipaj SMURD. Deşi s-au făcut zeci de minute manvre de resuscitare, din păcate medicii nu au reuşit să o salveze şi, în cele din urmă, a fost declarat decesul.

Filmul tragediei din Vultureşti. Femeia a fost lovită mortal în drum spre biserică

Femeia de 84 de ani mergea pe marginea drumului, în comuna Vultureşti. Se ducea, cu puţin înainte de miezul nopţii, la biserica din localitate, pentru a participa la slujba din Noaptea de Înviere, când a fost lovită de un autovehicul. Nu se ştie încă în ce condiţii s-a produs impactul.

Cazul a rămas în atenţia Poliţiei, care va stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

"La data de 5 mai 2024, ora 22.55, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în comuna Vultureşti, județul Vaslui, soldat cu decesul unei persoane. Procedând la efectuarea de cercetări, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui au stabilit că un autoturism, înmatriculat în județul Iași, condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Valea Lupului, județul Iași, care se deplasa pe drumul național DN 15D, spre orașul Negrești, ar fi acroșat o femeie ce se deplasa, terestru, pe același sector de drum. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii de 84 de ani, din comuna Vultureşti. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic rezultatul înregistrat fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » O bătrână din Vaslui a murit sub roţile unei maşini, în Noaptea de Înviere. Mergea spre biserică, pentru a lua lumina sfântă