Antena Meniu Search
x

Video O biserică din Bucureşti, în pericol să se facă scrum. Focul a mistuit doar magazia de lemne: "Când am văzut flăcările alea, ne cam speriasem şi noi"

Incendiu puternic, aseară, în curtea unei biserici din Bucureşti. O magazie în care erau depozitate lemne a ars complet, iar flăcările uriaşe s-au putut vedea de la câţiva kilometri distanţă. Din fericire, focul nu a afectat lăcaşul de cult şi nici nu fost înregistrate victime.

de Redactia Observator

la 14.12.2021, 10:28

Vezi și

Ora 17 şi 10 minute. În curtea unei biserici de pe strada Doamna Ghica, din sectorul 2, se instalează panica. Focul a înghiţit magazia de lemne, iar aceasta a ars ca o torţă. Minute în şir s-au chinuit pompierii să stingă vâlvătaia. Flăcările uriaşe şi un nor de fum s-au văzut de la kilometri distanţă. "Biserica bine că e protejată. nu ei i s-a întâmplat, la barăcile astea aici. Când am văzut flăcările alea ne speriasem şi noi", a declarat un martor.

Magazia s-a făcut scrum, iar flăcările s-au extins şi la vegetaţia din apropiere. Din fericire, focul nu a ajuns şi în biserică. "Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de 10-15 metri pătraţi. În urma incendiului, nu au existat victime. S-a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD", a declarat Ioana Blănaru, ISU BIF. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele care au dus la producerea incendiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O biserică din Bucureşti, în pericol să se facă scrum. Focul a mistuit doar magazia de lemne: "Când am văzut flăcările alea, ne cam speriasem şi noi"