Antena Meniu Search
x

O bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în Bacău! Un tânăr a murit, iar alți doi muncitori au răni grave (Video)

O explozie a avut loc, luni, la o exploatare forestieră din Maieruș, Bacău, trei persoane fiind rănite grav.

O explozie a avut loc, luni, la o exploatare forestieră din Ciobănuş, județul Bacău, trei persoane fiind rănite grav.

Actualizare: Ionuț Agrivaloaie este tânărul de 27 de ani care a murit în urma exploziei unui obuz din al Doilea Război Mondial la o exploatare forestieră din Bacău.

Alți doi muncitori, Costel Ostir și Daniel Marius Sarmache, au suferit răni grave. Primul are ambele mâini amputate, în timp ce al doilea a suferit o plagă la nivelul arterei femurale.

Actualizare: În urma exploziei, un tânăr de 27 de ani a murit, iar alţi doi bărbaţi au fost grav răniţi.

Răniții vor fi transportaţi la spital cu un elicopter SMURD

”Un element de muniţie a explodat, iar în urma deflagraţiei un bărbat de 27 de ani  a murit. Alţi doi sunt grav răniţi. Prima victimă are amputaţie de mână stângă şi multiple plăgi provocate de schije, iar cea de-a doua are plagă la nivelul arterei femurale şi la nivelul organelor genitale”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Actualizare: La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD, pentru a prelua răniții.

Potrivit primelor informații, o bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în localitatea Asau, la o exploatare forestieră, după ce un muncitor ar fi lovit cu un ciocan proiectilul.

Zece muncitori se aflau la locul exploziei. În urma deflagrației, un muncitor și-a pierdut o mână, unul are picioarul sfârtecat, iar un al treilea are răni la abdomen.

La fata locului se deplaseaza forțe ale Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O bombă din al Doilea Război Mondial a explodat în Bacău! Un tânăr a murit, iar alți doi muncitori au răni grave (Video)