Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O botoşăneancă a intrat într-un magazin şi i-a înmânat unei angajate un plic. Vânzătoarea a mers şocată la poliţie

Situaţia neobişnuită în Botoşani. Pentru a se răzbuna, o femeie a intrat într-un magazin şi i-a înmânat casieriţei un plic în care se afla suma de 1.000 de euro, apoi a fugit. După ce a deschis plicul, vânzătoarea s-a îndreptat direct la Poliţie. 

de Redactia Observator

la 08.08.2024 , 10:25

- Shutterstock

Incidentul s-a petrecut pe 5 august. Femeia a intrat în incinta magazinului şi s-a îndreptat glonţ către o angajată de la casa de marcat. I-a înmânat un plic misterios, iar mai apoi a plecat. Femeia a deschis plicul, fără să se gândească ce ar putea găsi în el, relatează Monitorul de Botoşani. Spre surprinderea ei, în interior se afla suma de 1.000 de euro şi un bileţel pe care scria: "Am cumpărat nişte produse de la voi care nu erau bune şi m-am răzbunat. Cer iertare. 1000 de euro despăgubiri".

Vânzătoarea nu a stat pe gânduri şi a mers cu plicul direct la secţia de poliţie. Femeia le-a descris clienta, care frecventa des magazinul, iar poliţiştii au reuşit să o identifice, însă nu au reuşit să găsească locaţia exactă unde se află, aşa că apelează la ajutorul cetăţenilor pentru a o putea localiza.

Agenţii au lăudat gestul femeii care a venit cu suma de bani direct la poliţie: "Comportamentul doamnei care a restituit suma respectivă este unul corect și recomandat în astfel de situații. Reamintim faptul că însușirea unui bun găsit sau ajuns din eroare în posesia noastră constituie infracțiune și se pedepsește conform legii, dacă nu este predat poliției în termen de 10 zile”

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O botoşăneancă a intrat într-un magazin şi i-a înmânat unei angajate un plic. Vânzătoarea a mers şocată la poliţie