Antena Meniu Search
x

Galerie foto O casă de vacanţă a fost incendiată din temelii de un bărbat, în Tulcea. După o intervenţie de 4 ore, poliţia a prins făptaşul

O casă de vacanţă din Tulcea a fost distrusă de flăcări după ce un bărbat ar fi dat foc intenţionat clădirii. Pompierii au luptat 4 ore pentru a stinge incendiul care se răspândea.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 22:37

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Tulcea a anunţat că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marţi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de vacanţă din localitatea Crişan, relatează news.ro.

“Către locul intervenţiei, s-au deplasat 7 subofiţeri, cu două ambarcaţiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crişan. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii. Pompierii militari au procedat la localizarea şi la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare”, a transmis ISU Tulcea.

Operaţiunea a durat 4 ore 

Sursa citată a menţionat că flăcările s-au extins cu repeziciunea deoarece casa era acoperită cu stuf, îngreunând intervenţia pompierilor. Focul a fost stins după patru ore, iar în urma incendiului au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi.

“Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a mai precizat ISU Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O casă de vacanţă a fost incendiată din temelii de un bărbat, în Tulcea. După o intervenţie de 4 ore, poliţia a prins făptaşul