Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O casă din Neamţ a ars ca o torţă, concluzia specialiştilor a fost "scurtcircuit". Omul nu avea curent de 4 ani

Proprietarul case a rămas perplex, deoarece fusese decuplat de mai bine de patru ani de zile de la curent, iar în acest interval de timp nu a locuit acolo.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 20:18

O casă din Neamţ a ars ca o torţă, concluzia specialiştilor a fost "scurtcircuit". Omul nu avea curent de 4 ani

Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă în oraşul Roznov, satul Slobozia, scrie presa locală.

În urma evenimentului au ars: cca. 80 mp acoperiş din lemn cu învelitoare din tablă, cca. 10 mp acoperiş cu învelitoare din azbociment, cca. 5 ml gard din lemn, tâmplărie din lemn şi obiecte de mobilier din bucătăria locuinţei, haine şi bunuri personale. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit la un cablu electric defect”, precizează raportul în urma evenimentului.

Proprietarul casei a rămas perplex, deoarece fusese decuplat de mai bine de patru ani de zile de la curent, iar în acest interval de timp nu a locuit niciodată acolo.

Articolul continuă după reclamă

"De 4 ani nu aveam curent acolo, niciodată nu am avut vreo instalație improvizată, foloseam o lanternă când mă mai duceam pe acolo. Contorul și tot sunt sunt sigilate de EON", spune omul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O casă din Neamţ a ars ca o torţă, concluzia specialiştilor a fost "scurtcircuit". Omul nu avea curent de 4 ani