Antena Meniu Search
x

Video O casă părăsită, care adăpostea oameni ai străzii, a ars ca o torță în București. Zeci de metri pătraţi, făcuţi scrum în câteva minute

Un incendiu puternic a avut loc aseară, în sectorul doi al Capitalei. O casă părăsită, în care îşi făceau veacul mai mulţi oameni ai străzii, s-a aprins ca o torţă, din senin. În câteva minute, flăcările puternice au înghiţit şi o locuinţă învecinată. Două persoane au fost evacuate de pompieri. Una dintre ele a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului. 

de Alexandra Bucuroiu

la 20.10.2021, 11:38

Vezi și

Era trecut de ora 23 când s-a dat alarma la 112. O casă părăsită, în care se adăposteau mai mulţi oameni ai străzii, a fost cuprinsă de flăcări. Nimeni nu se afla în interior în acel moment. Vâlvătaia s-a extins rapid şi la un imobil învecinat.

Două persoane au fost evacuate de pompieri din calea flacărilor. 

Ungureanu Valentin ISU Bucureşti-Ilfov: Au fost constituite din primele momente echipe de căutare-salvare şi dispozitive de stingere. Au fost evacuate două persoane din imobilul la care s-a propagat. Doar proprietara unui imobil a suferit un atac de panică. 

Medicii de pe ambulanţă i-au acordat femeii îngrijiri medicale la faţa locului. 

Pe acelaşi subiect

Peste 100 de metri pătraţi au fost făcuţi scrum în câteva minute

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: Strada Tunari este complet blocată. Intervenţia este în plină desfăşurare, vorbim de mai multe echipaje de pompieri care încearcă să stingă ultimele focare. 

Pompierii au fost nevoiţi să stingă focarele de la înălţime...

Ungureanu Valentin ISU Bucureşti-Ilfov: Ne-am deplasat cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de ambulanţă, unul de descarcerare şi două autoscări. 

O anchetă va stabili de la ce a pornit incendiul. Cei care locuiesc în zonă spun că oamenii străzii ar fi aprins focul, pentru a se încălzi, dar l-ar fi scăpat de sub control.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O casă părăsită, care adăpostea oameni ai străzii, a ars ca o torță în București. Zeci de metri pătraţi, făcuţi scrum în câteva minute