Antena Meniu Search
x

Video O ceartă a escaladat într-o crimă, în Capitală. Un bărbat şi-a strâns de gât mătuşa până la moarte. Femeia a ţipat după ajutor cu ultimele puteri

O crimă înfiorătoare a avut loc seara trecută într-un complex rezidenţial din Sectorul 6 al Capitalei. O femeie în vârstă de 76 de ani a fost ucisă chiar de propriul nepot. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 25.11.2023, 10:12

Vezi și

Totul a început în urma unui conflict între cei doi, nu era clar încă de la ce s-au luat, cert este că de la o simplă ceartă s-a ajuns la agresiune. Bărbatul de 56 de ani a început să devină violent şi a strâns-o de gât, cu ultimele puteri femeia a început să ţipe.

Vecinii care au auzit l-au anuţat pe paznicul complexului, iar acesta din urmă a sunat după ajutor. Medicii sosiţi la faţa locului au aplicat femeii manevrele de resuscitare, însă din nefericire au fost nevoiţi să declare decesul. Bărbatul a fost identificat de poliţiştii secţiei 20 în apropierea blocului şi a fost dus la audieri. Cazul a fost preluat de serviciul omoruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O ceartă a escaladat într-o crimă, în Capitală. Un bărbat şi-a strâns de gât mătuşa până la moarte. Femeia a ţipat după ajutor cu ultimele puteri