Antena Meniu Search
x

O ceartă la un pahar s-a transformat în scandal la cuţite. Tentativă de omor într-un local din Argeş

Un bărbat a fost reţinut pentru tentativă la omor, după ce l-ar fi înţepat cu un briceag pe un cetăţean, într-un local din comuna Ungheni, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 17:14

Tentativă de omor într-un local din Argeş
Tentativă de omor într-un local din Argeş - Shutterstock

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, în seara zilei de vineri, în jurul orei 21,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ungheni, un bărbat a suferit leziuni prin tăiere, în urma unei stări conflictuale ce a avut loc la un local.

Înjunghiat cu briceagul, după o ceartă la băut

O patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti s-a deplasat la faţa locului şi l-a depistat pe agresor, relatează Agerpres.

Bărbatul care a suferit leziuni a fost transportat la spital, iar cadrele medicale au concluzionat că, prin leziunile suferite, i-a fost pusă viaţa în pericol.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, în cauză fiind desfăşurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Bărbatul de 43 de ani, din Ungheni, va fi prezentat în faţa instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O ceartă la un pahar s-a transformat în scandal la cuţite. Tentativă de omor într-un local din Argeş