Antena Meniu Search
x

O cisternă cu etanol s-a răsturnat după un impact devastator cu un BMW, în Argeş. Există scurgeri pe şosea, traficul este blocat

O cisternă care transportă etanol s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu un autoturism, sâmbătă dimineaţă, pe DN 7, în zona localităţii Zamfireşti, judeţul Argeş. Pompierii au transmis că sunt scurgeri din cisternă. Circulaţia rutieră este blocată complet, valorile de trafic fiind ridicate.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 10:09

Cisternă cu etanol, răsturnată pe o șosea din județul Argeș
Cisternă cu etanol, răsturnată pe o șosea din județul Argeș - ePitesti

Potrivit sursei citate, intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu două autospeciale de stingere ale incendiilor, o autospecială de descarcerare, un camion cu un container multirosc, o autospecială CBRN şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat, transmite news.ro.

La locul accidentului este aşteptată o altă cisternă pentru a prelua încărcătura celei răsturnate. Ulterior, aceasta din urmă va fi repusă pe roţi. "În urma incidentului, cisterna s-a răsturnat şi prezintă scurgeri pe la un racord, după prima evaluare", a transmis ISU Argeş. Pompierii nu au identificat victime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O cisternă cu etanol s-a răsturnat după un impact devastator cu un BMW, în Argeş. Există scurgeri pe şosea, traficul este blocat