Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O cisternă încărcată cu benzină și o mașină, impact violent pe o șosea din Brăila. Ambele au luat foc imediat după

O cisternă, care ar fi încărcată cu benzină, şi un autoturism s-au ciocnit, miercuri, pe DN 2B, în judeţul Brăila, iar apoi ambele vehicule au luat foc. Primele informaţii arată că o persoană ar putea fi încarcerată. Traficul este blocat complet, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 14:28

O cisternă care ar fi încărcată cu benzină și o mașină, impact violent pe o șosea din Brăilea. Ambele au luat foc imediat după O cisternă care ar fi încărcată cu benzină și o mașină, impact violent pe o șosea din Brăilea. Ambele au luat foc imediat după - ISU Brăila

”În ură cu puţin timp, pe DN 2B, între localitatea Lacu-Sărat şi Silistraru a avut locul un impact între o cisternă şi un autovehicul. În urma impactului ambele vehicule au luat foc. În prezent traficul rutier este blocat în totalitate”, a informat IPJ Brăila.

Incendiu de proporții, imediat după impact

Potrivit ISU Brăila, în accident ar fi implicată o cisternă încărcată cu benzină şi un autoturism. Primele informaţii arată că o persoană ar fi încarcerată.

Articolul continuă după reclamă

Acolo se deplasează 4 autospeciale cu apă şi spumă, una SMURD, două SAJ, iar din Galaţi au fost trimise încă două autospeciale cu apă şi spumă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O cisternă încărcată cu benzină și o mașină, impact violent pe o șosea din Brăila. Ambele au luat foc imediat după