Antena Meniu Search
x

O cisternă încărcată cu combustibil termic s-a răsturnat pe DN 13, în Brașov. Traficul a fost oprit pentru curățarea locului

O cisternă încărcată cu combustibil termic lichid s-a răsturnat, marți seara, pe DN 13, în zona Padurea Bogății, din Brașov. Traficul rutier a fost oprit pentru curățarea locului. Din fericire, șoferul a fost rănit ușor.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 07.11.2023, 22:13

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DN 13 Brașov – Hoghiz, în afara localității Măieruș, județul Brașov, după ce a autocisternă încărcată cu combustibil termic lichid s-a răsturnat în afara carosabilului. Circulația rutieră este oprită pentru curățarea suprafeței de rulare.

Șoferul rănit ușor

La fața loculuo s-a deplasat o autospeciala CBRN, 2 autospeciale cu apă si spumă si un echipaj SMURD. Există ușoare scurgeri de substanță și prin urmare zona a fost izolată pe o distanță de 300 metri. Traficul pe DN 13 este oprit.

Conducătorul auto a fost evaluat medical la fata locului de către personalul SMURD și a refuzat transportul la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O cisternă încărcată cu combustibil termic s-a răsturnat pe DN 13, în Brașov. Traficul a fost oprit pentru curățarea locului