Antena Meniu Search
x

O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe DN 69 în Arad. Şoferul a pierdut controlul în sensul giratoriu

O cisternă care transporta lapte s-a răsturnat pe DN 69 Arad – Timişoara, miercuri, la ieşirea din municipiul Arad. Şoferul a pierdut controlul volanului într-un sens giratoriu, rezultând exclusiv pagube materiale. Laptele din cisternă s-a scurs în cea mai mare partea pe şosea, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 12:31

O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe DN 69 în Arad. Şoferul a pierdut controlul în sensul giratoriu
O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe DN 69 în Arad. Şoferul a pierdut controlul în sensul giratoriu - Shutterstock

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, cisterna s-a răsturnat în sensul giratoriu de legătură cu breteaua autostrăzii A1. Echipele de intervenţie au constatat că din rezervorul vehiculului se scurgea combustibil, astfel că pompierii au asigurat zona.

Două persoane aflate în cabina vehiculului au primit îngrijiri medicale la faţa locului

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a transmis că şoferul este un bărbat de 47 de ani, din localitatea arădeană Secusigiu, iar "în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 69, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se".

"În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, persoanele neavând nevoie de îngrijri medicale suplimentare faţă de cele acordate la faţa locului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului, acesta urmând să fie sancţionat contravenţional", a informat IPJ.

Cisterna transporta lapte de oaie colectat de la producători locali, care urma să fie dus la un centru din municipiul Arad, de unde ar fi fost livrat unei fabrici de prelucrare. Cea mai mare parte a laptelui s-a scurs însă în şanţul de pe marginea DN 69.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O cisternă încărcată cu lapte s-a răsturnat pe DN 69 în Arad. Şoferul a pierdut controlul în sensul giratoriu