Antena Meniu Search
x

O clipă de neatenţie i-a adus sfârşitul unui bărbat din Brăila. A fost acroşat mortal de un tren, în timp ce traversa calea ferată

Tragedie în Brăila. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost accidentat mortal de un tren Regio, cu direcţia spre Galaţi. 

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 17:13

- Shutterstock

La data de 8 mai a.c, în jurul orei 15:25, Biroul Județean de Poliție Transporturi a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de un tren. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, din primele verificări, au stabilit faptul că, în zona stadionului municipal Brăila, o persoană ar fi fost surprinsă și accidentată mortal de un tren Regio, ce se deplasa din direcția Buzău către Galați.  

Polițiștii din cadrul BJPT Brăila au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 72 de ani, din Brăila. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul rutier încă este blocat pe Șoseaua Națională Veche, urmând  a fi reluat în scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O clipă de neatenţie i-a adus sfârşitul unui bărbat din Brăila. A fost acroşat mortal de un tren, în timp ce traversa calea ferată