Antena Meniu Search
x

Video O copilă de cinci ani din Satu Mare, în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi. Şi mama, bunica şi sora au ajuns la spital

O fetiţă de cinci ani din Satu Mare este în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi. Şi mama, bunica şi sora au ajuns la spital din acelaşi motiv.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.03.2024, 13:55

Vezi și

O familie formata din mama, două fiice și bunică au ajuns la spital după ce s-au spălat pe cap cu un șampon pentru oi.

În stare gravă la spital

„Dintre cele patru persoane din aceeași familie, internate sâmbătă, 02.03.2024 pe secția Terapie Intensivă intoxicate cu substanțe organofosforice, bunica, mama și fetița în vârstă de 2 ani sunt stabile, cu o evoluție favorabilă a stării de sănătate și urmează să fie transferate în decurs de 24-48 ore pe altă secție pentru continuarea tratamentului și supraveghere. Fetița în vârstă de 5 ani este în continuare intubată și necesită continuarea tratamentului specific în Terapie intensivă.”, transmite Spitalul Județean prin purtătorul de cuvânt, potrivit obiectiv-sm.ro.

Simona Vasiac, reporter Observator: Incidentul a avut loc la finele săptămânii trecute, în localitatea Ardud din judeţul Satu Mare. Din păcate spun medicii, fetiţa de cinci ani se află în continuare internată pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare şi este intubată. Mai mult pentru a o putea să o trateze şi pentru a face faţă acestei perioade grele, fetiţa a fost şi în comă indusă. Cealaltă fetiţă în vârstă de doi ani se simte ceva mai bine şi a fost transferată de pe secţie de la Terapie Intensivă pe o altă secţie. Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz, iar cele două femei sunt cercetate pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O copilă de cinci ani din Satu Mare, în stare gravă după ce a fost spălată pe cap cu şampon de oi. Şi mama, bunica şi sora au ajuns la spital