Antena Meniu Search
x

Crimă terifiantă într-o comună din Iaşi. Bărbat înjunghiat la o petrecere

O crimă terifiantă i-a îngrozit pe locuitorii unei comune din judeţul Iaşi. Un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat un consătean, la o petrecere.

Vezi și

O crimă terifiantă i-a îngrozit pe locuitorii unei comune din judeţul Iaşi. Un bărbat de 40 de ani şi-a înjunghiat un consătean, la o petrecere. Martorii spun că individul făcea mâncare în ceaun când, din senin, a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat victima. Apoi, ca să invoce autoapărarea, s-ar fi rănit singur. Agresorul a fost săltat de poliţişti şi va da explicaţii pentru fapta sa.

Rudele victimei povestesc că individul l-a atacat din senin. Iar, după ce a văzut ce a făcut, agresorul s-ar fi lovit cu capul de perete ca să invoce autoapărarea. Asta spune şi tatăl atacatorului.

Scenele șocante s-au petrecut în curtea unui magazin din comună unde mai mulţi bărbaţi, între care şi cei doi, petreceau. Martorii spusn că, dintr-o dată, agresorul a lăsat ceaunul în care pregătea ceva de mâncare şi s-a repezit din senin la gâtul tânărului de 37 de ani, care era cu spatele la el. Victima a murit pe loc.

Atacatorul ar fi prieten bun cu paharul, spun vecinii, şi ar avea antecedente penale. Cel mai probabil el va fi reţinut 24 de ore, apoi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Crimă terifiantă într-o comună din Iaşi. Bărbat înjunghiat la o petrecere