Meniu LIVE
Search
x

O depăşire neregulamentară a pus în pericol viaţa a şase copii. Două maşini s-au ciocnit pe DN 1, în Braşov

Zece persoane, între care șase copii și patru adulți, au fost implicate într-un accident rutier, duminică, pe DN 1, între Perșani și Vlădeni, în județul Brașov. Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, pe un sens, alternativ.

De Redactia Observator la 28.08.2022, 12:22

Accidentul s-a produs între două mașini, pe DN 1, între localitățile Perșani și Vlădeni, anunță ISU Brașov. În ambele autoturisme se aflau 10 persoane, dintre care șase copii și patru adulți. „Până în momentul de față, trei dintre cele 10 persoane (doi copii și un adult) vor fi transportate la spital. Toate cele trei victime sunt conștiente”, arată ISU Brașov.

Accident pe DN 1, din cauza unei depăşiri neregulamentare

Potrivit Mediafax, la fața locului s-au deplasat trei achipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs ca urmare a unei depășiri neregulamentare.

Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind în ușoară creștere.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O depăşire neregulamentară a pus în pericol viaţa a şase copii. Două maşini s-au ciocnit pe DN 1, în Braşov