Antena Meniu Search
x

O elevă de 16 ani a ajuns la spital cu răni grave la cap după ce căzut pe scările unei şcoli din Botoşani. Poliţia a deschis o anchetă

O elevă de 16 ani din Dorohoi a ajuns la spital răni grave, după ce a căzut pe scările şcolii. Fata a cerut voie să folosească toaleta în timpul orelor, însă pe scări, şi-a pierdut echilibrul. 

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 08:32

Vezi și

Adolescenta i-a spus paznicului care i-a sărit în ajutor, că nu s-a lovit foarte tare, aşa că a mers la toaletă, însă starea ei s-a înrăutăţit după ce a revenit în clasă.

Fata avea o fractură la nivelul craniului

Aceasta a fost dusă la cabinetul medical al școlii pentru că acuza dureri puternice de cap şi o stare de greaţă, iar mai apoi a fost transportată la un spital din Botoșani. Medicii au descoperit că tânăra are o fractură la nivelul craniului, aşa că s-a decis transferul fetei la Neurochirurgie Iași. 

Atât poliţiştii, cât și Inspectoratul Școlar, au demarat anchete pentru a stabili cauza exactă a incidentului, care a avut loc la scurt timp după ce o altă elevă din Dorohoi a fost luată cu ambulanța de la școală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O elevă de 16 ani a ajuns la spital cu răni grave la cap după ce căzut pe scările unei şcoli din Botoşani. Poliţia a deschis o anchetă