Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O familie cu un copil în cărucior, la un pas să fie spulberată de o maşină pe trotuar. Imagini noi cu accidentul teribil din Galaţi

Imagini noi după accidentul terifiant de la Galaţi unde două maşini s-au ciocnit violent, iar apoi, una dintre ele a pătruns pe trotuar, unde, în acel moment, se afla o familie cu un copil mic în cărucior.    

de Redactia Observator

la 30.08.2024 , 11:46

În imagini se vede cum cei doi soţi se plimbă liniştiţi cu cel mic pe trotuar, iar apoi, într-o fracţiune de secundă un autoturism care intrase în coliziune cu un altul, se rostolgoleşte de câteva ori, iar apoi se opreşte la câţiva centimetri de ei. 

Accident filmat în Galaţi. O familie cu un copil mic în cărucior s-a salvat a timp de la o nenorocire

Tatăl reacţionează prompt şi ocroteşte copilul cu toate forţele sale, iar mama încearcă să îl liniştească. Câteva secunde mai târziu, angajata unui magazin iese din încăpere şi se asigură că şoferul este bine. La volan se afla un tânăr de 18 ani, care nu a putut evita impactul, după ce celălat şofer a vrut să schimbe banda de deplasare.

Vezi și

Şoferul vinovat, un bărbat de 24 de ani a fost sancţionat cu 600 de lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » O familie cu un copil în cărucior, la un pas să fie spulberată de o maşină pe trotuar. Imagini noi cu accidentul teribil din Galaţi