Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident filmat de camere, pe un bulevard din Galaţi. Două mașini s-au izbit în plin, iar una a fost aruncată pe trotuar, în fața unei covrigării

Un accident teribil s-a petrecut în Galaţi. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar apoi, una dintre ele a pătruns pe trotuar. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 29.08.2024 , 11:02

Accidentul a avut loc chiar pe Bulevardul Brăila, o zonă intens circulată.

Maşina aruncată pe trotuar după un impact puternic, în Galaţi

În imagini se vede cum cele două maşini intră în coliziune, iar apoi una dintre ele se rostogoleşte de câteva ori şi ajunge pe trotuar, chiar în faţa unui magazin. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar norocul a făcut ca pe trotuar să nu se afle nici un pieton. O altă persoană însă, care a văzut cele întâmplate, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică. 

Vezi și

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident, urmând să stabilească cine și ce reguli a încălcat, pentru a aplica sancțiunile legale. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident filmat de camere, pe un bulevard din Galaţi. Două mașini s-au izbit în plin, iar una a fost aruncată pe trotuar, în fața unei covrigării