Antena Meniu Search
x

O familie din Arieş, Maramureş, distrusă într-un accident cumplit, la Satulung. Trei fraţi erau în maşina făcută praf într-o casă

O familie din Arieş, Maramureş, distrusă într-un accident cumplit, la Satulung. Trei fraţi erau în maşina făcută parf într-o casă de lemn. Sunt patru victime, două dintre ele fiind preluate de ambulanţe în comă. Un accident deosebit de grav cu patru victime a avut loc joi de dimineaţă în centrul comunei Satulung, din Maramureş. Maşina condusă de un tânăr din Arieşul de Pădure a fost proiectată într-o casă de lemn, după ce s-a lovit pe şosea de un alt autoturism. În afara tânărului de la volan, în maşină mai erau două surori ale acestuia şi o altă fată. Dintre cele patru victime, două sunt în stare critică, fiind încarcerate şi inconştiente. Una dintre ele a fost dusă la spital intubată. La faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare şi de prim ajutor.

O familie din Arieş, Maramureş, distrusă într-un accident cumplit, la Satulung. Trei fraţi erau în maşina făcută parf într-o casă de lemn. Sunt patru victime, două dintre ele fiind preluate de ambulanţe în comă.

Un accident deosebit de grav cu patru victime a avut loc joi de dimineaţă în centrul comunei Satulung, din Maramureş. Maşina condusă de un tânăr din Arieşul de Pădure a fost proiectată într-o casă de lemn, după ce s-a lovit pe şosea de un alt autoturism.

În afara tânărului de la volan, în maşină mai erau două surori ale acestuia şi o altă fată. Dintre cele patru victime, două sunt în stare critică, fiind încarcerate şi inconştiente. Una dintre ele a fost dusă la spital intubată.

La faţa locului au intervenit echipaje de descarcerare şi de prim ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O familie din Arieş, Maramureş, distrusă într-un accident cumplit, la Satulung. Trei fraţi erau în maşina făcută praf într-o casă