Antena Meniu Search
x

Video O familie s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, lângă Stâna de Vale. Au rupt parapetele de pe marginea drumului și s-au oprit la 5 metri, într-un copac 

O familie din Bihor a fost la un pas de o tragedie, ieri, lângă Stâna de Vale. Maşina, în care erau soţul, soţia și fiica lor de 9 ani, s-a răsturnat într-o râpă după ce a derapat și a rupt parapetele de pe marginea drumului. Doar o minune a făcut ca autoturismul să se oprească la 5 metri, într-un copac.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 08:24

Vezi și

Însă, a existat riscul ca, la cea mai mică mișcare, mașina să cadă în hăul abrupt de câteva sute de metri. Primii sosiți la fața locului au fost salvamontiştii care au asigurat vehiculul pentru a nu cădea de pe versant. Au reușit mai apoi să îi scoată în siguranţă şi pe cei trei din maşină.

Mașina a fost scoasă din râpă cu tractorul 

Iniţial a fost chemat în ajutor şi un elicopter SMURD, însă, cum, din fericire, oamenii au scăpat teferi, aparatul de zbor a fost întors din drum.

Ulterior, un tractor a reușit să scoată autoturismul căzut pe de serpentine. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O familie s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, lângă Stâna de Vale. Au rupt parapetele de pe marginea drumului și s-au oprit la 5 metri, într-un copac