Antena Meniu Search
x

Foto Bogdan s-a spânzurat în timp ce colegii lui dădeau BAC-ul. Visa să devină polițist, dar fusese lăsat corijent la Geografie

Ies la iveală detalii cumplite în cazul morții lui Bogdan, tânărul de 19 ani găsit spânzurat în curtea casei. Tânărul ar fi visat să devină polițist, însă fusese lăsat corijent la Geografie și nu a putut participa la Bacalaureat. Rudele susțin ca profesorul i-ar fi spus că dacă nu e sigur că va scoate nota șase la examen nu îl va lăsa să treacă, o situație ce amintește de "fenomenul Brăila" - o metodă de selecție a elevilor care "merită" să dea examenele decisive pentru viitorul lor, pentru îmbunătățirea statisticilor școlare.

de Redactia Observator

la 27.06.2023 , 17:04

tânăr găsit spânzurat în localitatea Oprișenești, județul Brăila
Bogdan s-a spânzurat în timp ce colegii lui dădeau BAC-ul. Visa să devină polițist, dar fusese lăsat corijent la Geografie - Observator

Un tânăr în vârstă de 19 ani din localitatea Oprișenești, județul Brăila, s-a spânzurat de o grindă după ce a ratat examenul de Bacalaureat. Băiatul, sportiv de performanță medaliat la campionatele naționale de culturism, nu a putut participa alături de colegii lui la examenul maturității pentru că avea corigență la Geografie.

Din primele informații venite de la rude se pare că profesorul nu l-ar fi lăsat să treacă pentru că nu era sigur că va scoate nota șase. Tânărul, cuminte și emotiv, a cedat psihic. Și-a pus capăt zilelor chiar în timp ce prietenii lui dădeau prima probă la BAC. Bogdan visa să devină polițist și se pregătise în special la materiile ce îi erau necesare la Academia de Poliție.

Potrivit debrăila.ro, în 2020, la Campionatele naţionale de culturism şi fitness, unde a participat din partea Dumi Gym Ianca, Bogdan a obținut medalia de bronz la juniori mici, categoria de greutate 60 kg.

Articolul continuă după reclamă

"Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală… L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun", a declarat pentru publicația locală antrenorul Daniel Dumitrescu de la clubul de culturism din Ianca, unde activa Bogdan.

Pe acelaşi subiect

Bogdan, tânărul din Brăila care s-a spânzurat în curtea casei, a fost găsit fără suflare de mama lui

Bogdan era pasionat de culturism. Avea 19 ani și o viață lungă înainte, însă o durere cumplită l-a făcut să-și ia viața. Mama băiatului a fost cea care i-a găsit trupul fără viața, agățat în curtea casei. A sunat imediat la poliție, însă fiul ei era deja mort. Adolescentul nu a lăsat niciun bilet de adio care să-i explice gestul extrem.

Poliția din Brăila a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și încearcă să elucideze misterul acestui deces fulgerător.

"La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19:15, Poliția Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, fără a prezenta urme de violență. Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", potrivit unui comunicat al IPJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » Bogdan s-a spânzurat în timp ce colegii lui dădeau BAC-ul. Visa să devină polițist, dar fusese lăsat corijent la Geografie