Antena Meniu Search
x

O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste

O fată de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple leziuni, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje din orașul Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.05.2021, 15:14

O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste - Arhivă / Imagine ilustrativă

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, într-un cartier al orașului Galați, după ce o fată de 15 ani a căzut de pe un bloc cu patru etaje.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac, astfel că a supraviețuit impactului cu solul. Copila a fost transportată în stare gravă la spital, cu multiple leziuni. 

"Victima are 15 ani, a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital", a declarat Mihai Polinschi, reprezentantul SAJ Galați.

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Pe acelaşi subiect

Vecinii cred că fata suferea din dragoste

Oamenii legii încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs incidentul, ce anume a împins-o pe fată să recurgă la gestul extrem. Vecinii cred că adolescenta suferea din dragoste.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste