O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste

De Veronica Micu.
Publicat: 17.05.2021, 15:05.
Actualizat: 17.05.2021, 15:14

O fată de 15 ani a ajuns în stare gravă la spital, cu multiple leziuni, după ce s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc cu patru etaje din orașul Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste.

O fată de 15 ani s-a aruncat de pe un bloc din Galați. Vecinii spun că adolescenta suferea din dragoste

Arhivă / Imagine ilustrativă

Intervenţie contracronometru a echipajelor de prim-ajutor, într-un cartier al orașului Galați, după ce o fată de 15 ani a căzut de pe un bloc cu patru etaje.

Din fericire, căderea i-a fost atenuată de un copac, astfel că a supraviețuit impactului cu solul. Copila a fost transportată în stare gravă la spital, cu multiple leziuni.

"Victima are 15 ani, a căzut de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Ea nu locuiește acolo. În cădere s-a lovit de o creangă, i-a atenuat căderea. A supraviețuit, are un traumatism la coloană și este policontuzionată. A fost transportată la spital", a declarat Mihai Polinschi, reprezentantul SAJ Galați.

Citește și:

Polițiștii au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Vecinii cred că fata suferea din dragoste

Oamenii legii încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs incidentul, ce anume a împins-o pe fată să recurgă la gestul extrem. Vecinii cred că adolescenta suferea din dragoste.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.