Video

Căţeluşă aruncată cu tot cu pui la ghena de gunoi, de o persoană din Dej

De Cristian Ionescu.
Publicat: 01.05.2021, 17:47.
Actualizat: 01.05.2021, 17:47

O persoană încă neidentificată, din Dej, a aruncat la o ghenă de gunoi mai multe gunoaie, apoi a scos din maşină o cutie în care se aflau pui de căţei şi a lăsat-o acolo. Ulterior, a dat jos din maşină şi o căţeluşă, apoi s-a urcat la volan şi pur şi simplu a plecat.

Căţeluşi şi mama lor, aruncaţi la ghena de gunoi

Totul s-a întâmplat în această după-amiază, în cartierul 1 mai din Dej. Oamenii de la blocurile de acolo au văzut cum o maşină parchează aproape, lângă ghena de gunoi şi aruncă mai multe obiecte printre care si o cutie plină cu pui de căţel.

Apoi, din maşină a fost coborâtă şi căţeluşa, apoi şoferul a plecat. Oamenii au sunat la o asociaţie asociatie (Anima Pro Terra), care se ocupă cu protecţia animalelor în oraş, au preluat căţeii şi i-au dus la adapost.

O plângere va fi făcută la Poliţie. Mai mult decât atât, ghena de gunoi este supravegheată video de camerele Poliţiei Locale, deci autorul ar putea fi identificat destul de repede.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.