Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 16 ani s-a spânzurat la Teslui, în Olt. Înainte să se sinucidă, Larisa Cosmina a lăsat un bilet de adio

O fată în vârstă de 16 ani, din Teslui, elevă a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită spânzurată, în această dimineaţă. 

de Redactia Observator

la 23.06.2018 , 17:20

O fată în vârstă de 16 ani, din Teslui, elevă a Liceului cu Program Sportiv Slatina, a fost găsită spânzurată, în această dimineaţă. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că tânăra a fost găsită spânzurată de grinda casei, în Teslui, acolo unde fata locuia împreună cu bunica ei. 

Larisa Cosmina a lăsat şi un bilet de adio în care îşi explică gestul. Grigorescu a precizat că nu există suspiciuni de omor.

Articolul continuă după reclamă

„În dimineața acestei zile, ora 7.00, un bărbat din comuna Teslui a sesizat faptul că vecina sa, o minoră în vârstă de 16 ani este spânzurată de grinda unei anexe gospodărești.

În proximitatea cadavrului a fost găsit un bilet de adio în care își explică gestul. Nu sunt suspiciuni de omor”, a declarat Grigorescu, potrivit presei locale.

Prietenii fetei au declarat pentru Observator că tatăl Larisei este plecat în străinătate. Adolescenta locuia doar cu bunica ei în casa din comuna Teslui, judeţul Olt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O fată de 16 ani s-a spânzurat la Teslui, în Olt. Înainte să se sinucidă, Larisa Cosmina a lăsat un bilet de adio