Antena Meniu Search
x

O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din Caracal. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la faţa locului

O adolescentă în vârstă de 17 ani dată dispărută a anunţat printr-un SMS că ar fi ţinută ostatică într-o locuinţă din Caracal.

de Redactia Observator

la 06.04.2024, 13:28

O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din Caracal. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la faţa locului
O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din Caracal. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la faţa locului - Profimedia

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţia din Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae, Caracal, cu privire la faptul că minora Ana-Maria Dumitrache, în vârstă de 17 ani, ar fi trimis un sms prin care sesiza faptul că este ţinută împotriva voinţei sale într-un imobil din municipiul Caracal.

Ce se întâmplase cu adolescenta de fapt

În urma cercetărilor poliţiştii au găsit-o pe fată teafără într-un imobil din Corabia împreună cu un tânăr de 18 ani, scrie news.ro.

“În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei.

Pe acelaşi subiect

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, cu sprijinul Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, în cursul aceleiaşi zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din oraşul Corabia”, au anunţat poliţiştii.

Fata a declarat anchetatorilor că în perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracţiuni. Ea a fost încredinţată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae. 

Adolescenta de 17 ani a fost dată dispărută, miercuri, după ce a plecat de la CSRC Sfântul Nicolae, din municipiul Caracal şi nu a mai revenit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 16 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » O fată de 17 ani a anunţat printr-un SMS că e ţinută ostatică într-o casă din Caracal. Ce au descoperit poliţiştii când au ajuns la faţa locului