Antena Meniu Search
x

Video Cum a sfârşit Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia. Călăi i-au fost doi bărbaţi care i-au aruncat trupul micuţ la groapa de gunoi

Deznodământ tragic în cazul fetiţei de doi ani, dispărută în Serbia săptămâna trecută şi căutată în trei ţări, inclusiv în România. Micuţa Danka a fost ucisă la patru kilometri de casă, de doi bărbaţi. După ce au lovit-o cu maşina, i-au aruncat trupul într-o groapă. Anunţul vine după ce luni, o filmare făcută în Viena şi distribuită de presa sârbă sugera că fetiţa ar fi fost răpită de două românce. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 17:21

Vezi și

Zeci de poliţişti, criminalişti, dar şi angajaţi de la salubritate caută neîncetat cadavrul micuţei Danka, aruncat la groapa de gunoi de la marginea oraşului sârb Bor. La patru kilometri de casa de unde a dispărut fetiţa. La faţa locului au fost aduşi inclusiv suspecţii crimei, doi bărbaţi în vârstă de 50 de ani, angajaţi ai Societății de Utilități Publice din oraş, care au fost prinşi după urmele de sânge descoperite în portbagajul maşinii de serviciu. 

Anunţul morţii copilei a fost făcut de preşedintele sârb

Președintele Aleksandar Vučić: Avem vești proaste despre acest copil, poliția a arestat două persoane care au comis uciderea micuței Danka. Au mărturisit... Și acum sunt duși la locul crimei. Cu ce fel de monștri avem de-a face. 

Detalii şocante au ieşit la iveală din ancheta autorităţilor. Cei doi bărbaţi care circulau cu viteză au dat cu maşina peste copilă şi în loc să îi ofere ajutor sau să anunţe autorităţile, pentru a-şi ascunde fapta, au băgat-o în portbagaj, au condus patru kilometri pe un deal şi au aruncat-o la groapa de gunoi. Surse din anchetă spun că în cele 9 zile de căutări internaţionale, bărbaţii ar mai fi revenit la deponeu pentru a se asigura că nimeni nu va descoperi cadavrul micuţei.  

Pe acelaşi subiect

Fetiţa a fost omorâtă pe 26 martie, în jurul orei 13.52, la numai șapte minute după ce a dispărut

Poliţia a declanşat o operaţiune de căutare uriaşă în mai multe ţări. S-a speculat inclusiv faptul că fetiţa ar fi fost răpită de două românce, după o filmare făcută în Viena. În imagini apărea o copilă ce semăna cu Danka, alături de o femeie care vorbea româneşte. Românca acuzată pe nedrept a reacţionat într-o publicaţie locală. 

Româncă: Ce pot să spun? Sunt în iad de duminică! Eram în Wels când am primit câteva mesaje în timpul nopții că un filmuleț cu chipul meu era distribuit pe toate rețelele de socializare, inclusiv la televiziunile din România și din Serbia, și că sunt căutată din cauza unui copil dispărut. În imagini sunt eu cu fiica mea.

Românca a povestit că a cerut ajutorul poliției din Wels încă de duminică, dar a fost trimisă acasă şi sfătuită să se prezinte la poliția din Viena, din districtul în care locuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Cum a sfârşit Danka, fetiţa de 2 ani dispărută în Serbia. Călăi i-au fost doi bărbaţi care i-au aruncat trupul micuţ la groapa de gunoi