Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 17 ani a încercat să se sinucidă de două ori, după ce fostul iubit a filmat-o dezbrăcată apoi a şantajat-o cu înregistrările (Video)

O adolecentă din Buzău a încercat să se sinucidă de două ori, după ce fostul iubit a ameninţat-o şi a şantajat-o cu înregistrări în care fata apărea goală.

de Redactia Observator

la 05.06.2018 , 15:25

O adolecentă din Buzău a încercat să se sinucidă de două ori, după ce fostul iubit a ameninţat-o şi a şantajat-o cu înregistrări în care fata apărea goală.

Drama lui V.E., o buzoiancă în vârstă de 17 ani, a început în urmă cu câteva luni, în momentul în care a decis să pună capăt unei relaţii pe care o avea cu un tânăr de 20 de ani, din Mărăcineni.

Băiatul a ameninţat-o cu mai multe filmări, între care o înregistrare video în care snopeşte în bătaie un om al străzii, cu handicap. I-a trimis imaginile ca pe un avertisment.

Articolul continuă după reclamă

Iar asta nu e tot. Pentru a fi și mai convingător că intenţiile lui de a se răzbuna sunt cât se poate de serioase li refale, tânărul s-a fotografiat într-un cimitir și i-a transmis fostei iubite o fotografie cu mesajul că acolo îi va săpa mormântul.

Nebunia a culminat, însă, cu alt filmuleț în care minora apare dezbrăcată, şi cu care a ameninţat-o spunându-i ca îl va trimite părinţilor ei.

Din cauza acestor imagini şi a ameninţărilor primite din partea băiatului din Mărăcineni, fata a dezvăluit că a încercat să se sinucidă de două ori.

"Nu am mai putut suporta acest coşmar şi am încercat de două ori să mă sinucid cu pastile. Sunt urmărită pe stradă, iar fratele meu de clasa a noua a fost amenințat la şcoală.

Familia mea trăieşte în teroare din cauza acestui băiat", a povestit adolescenta.

Părinții fetei sunt disperați pentru ca amenințările se țin lanț.

"Pe perioada cât a vorbit cu fata mea îi trimitea toate bătăile pe care le făcea, pentru că este pus pe scandal, le trimitea fiicei mele în cazul în care voia să se despartă de el să-i arate că este puternic și că așa o să o bată și pe ea și pe noi", a spus şi mama fetei.

În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor în care băiatul bate un om al străzii, Poliţia din Buzău s-a autosesizat și în prezent face cercetări pentru identificarea situației de fapt.

"Totodată, am observat că astăzi (nr – marți) a apărut în spațiul public o filmare cu niște violențe, filmare care nouă nu ne-a fost pusă la dispoziție. În urma apariției acestor imagini, Poliția s-a autosesizat și în prezent facem cercetări pentru identificarea situației de fapt și pentru încadrarea juridică a faptei", a declarat Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » O fată de 17 ani a încercat să se sinucidă de două ori, după ce fostul iubit a filmat-o dezbrăcată apoi a şantajat-o cu înregistrările (Video)