Antena Meniu Search
x

O femeie a fost călcată de o maşină a Poliţiei după ce un agent a uitat să tragă frâna de mână

O femeie a ajuns la spital cu răni la picioare după ce a fost călcată de o maşină a Poliţiei scăpată de sub control după ce un agent a uitat să tragă frâna de mână.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.08.2017, 09:32

O femeie a ajuns la spital cu răni la picioare după ce a fost călcată de o maşină a Poliţiei scăpată de sub control după ce un agent a uitat să tragă frâna de mână.

Totul s-a întâmplat duminică noapte, în satul Racoţi din judeţul Gorj. În jurul orei 21.00, un echipaj al Poliţiei Padeş a fost solicitat de un localnic a cărui cultură de porumb a fost distrusă de mai mulţi cai lăsaţi liberi.

În momentul în care echipajul a ajuns la locul solicitării, agentul aflat la volanul autospecialei de Poliţie a uitat să tragă frâna de mână,  chiar dacă maşina se afla în pantă. Imediat după ce poliţiştii au coborât, maşina scăpată de sub control a luat-o la vale şi a lovit în plin o femeie care se afla în zonă.

"Am fost lovită de maşina poliţiei. Poliţistul a uitat să tragă frâna de mână. Veniseră la cineva să facă nişte verificări. Am fost la Tismana la dispensar, iar după aceea la spitalul de la Motru. Apoi am venit spitalul de la Târgu Jiu, la un ortoped şi să iau certificatul medical. Mi s-a spus că nu am fractură la picior”, a explicat Julieta Neacşu pentru pandurul.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O femeie a fost călcată de o maşină a Poliţiei după ce un agent a uitat să tragă frâna de mână