Antena Meniu Search
x

Video O femeie a fost înjunghiată de fostul soţ în parcarea Vivo Mall din Constanţa. După atac, bărbatul a fugit: nu ar fi la prima agresiune

Clipe de groază în parcarea mall-ului Vivo din Constanţa. O femeie a fost înjunghiată de soţul ei, cu care se află în plin proces de divorţ. 

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 13:32

Vezi și

Potrivit autorităţilor, femeia nu are lovituri grave şi este conştientă. Cearta a avut loc în parcarea centrului comercial, iar agresorul a fugit imediat după atac.

"Am fost solicitaţi să intervenim la o persoană care prezintă plăgi, la Centrul Comercial Vivo. Persoana este conştientă, asistată medical de Smurd C şi Smurd B", au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

În urmă cu două săptămâni, femeia a sunat la 112 că a fost tâlhărită de acelaşi bărbat, care i-a furat geanta. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie, dar a doua zi femeia i-a anunţat pe anchetatori că s-a împăcat cu bărbatul şi îşi retrage plângerea, deoarece îşi recuperase bunurile sustrase. 

Ce spun poliţiştii

"La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului", a transmis IPJ Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie a fost înjunghiată de fostul soţ în parcarea Vivo Mall din Constanţa. După atac, bărbatul a fugit: nu ar fi la prima agresiune