Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Bucureşti. O mamă a fost mutilată de un tramvai sub ochii propriului copil

O femeie a fost mutilată de tramvai, în Bucureşti. Îşi ţinea copilul de mână şi, cu telefonul la ureche, a păşit pe şine, povesteşte vatmanul. Nu e singura, de altfel. Prinşi în conversaţii sau cu căştile în urechi, tot mai mulţi pietoni traversează fără să se asigure.

de Redactia Observator

la 12.05.2018 , 21:40

O femeie a fost mutilată de tramvai, în Bucureşti. Îşi ţinea copilul de mână şi, cu telefonul la ureche, a păşit pe şine, povesteşte vatmanul. Nu e singura, de altfel. Prinşi în conversaţii sau cu căştile în urechi, tot mai mulţi pietoni traversează fără să se asigure. I-au surprins în imagini şi reporterii Observator. Iată reacţiile. 

Este momentul în care tânăra de 37 de ani păşeşte în staţie. Fără să fie atentă la tramvaiul care se apropie. 

Tramvaiul a prins-o sub roţi şi a mutilat-o. Şoferul e angajat doar de câteva luni la RATB. Dar spune că a făcut tot ce a putut ca să evite accidentul. 

Vezi și

În urmă, oamenii au continuat să facă aceleaşi greşeli. Reporterii Observator au pornit camera şi, în decurs de câteva minute, mai mulţi pietoni au traversat în fugă şoseaua, printre maşini, şi pe şinele de tramvai, fără să se asigure. Dacă nu privesc în telefon, mulţi au căştile în urechi. 

Un domn a fost surprins chiar în momentul în care trecea strada neregulamentar. Are şi o explicaţie. 

Femeia de 37 de ani, rănită astăzi, este în stare gravă la spital. Poliţiştii cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Bucureşti. O mamă a fost mutilată de un tramvai sub ochii propriului copil