Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie cu dureri de dinţi si-a lăsat bolidul exact în mijlocul unei intersecţii super aglomerate din Bucureşti: "Dacă vreţi să o mut, sunaţi la stomatolog" (Video)

Un conducător auto care avea programare la dentist, lângă Teatrul Naţional din Bucureşti şi-a lăsat bolidul exact în mijlocul intersecţiei.

de Redactia Observator

la 17.04.2018 , 16:00

Un conducător auto care avea programare la dentist, lângă Teatrul Naţional din Bucureşti şi-a lăsat bolidul exact în mijlocul intersecţiei C.A. Rossetti cu Dionisie Lupu, la o oră de vârf al traficului bucureştean.

Martorii spun că ar fi vorba de o femeie, care a lăsat şi un bilet în geam: "Dacă doriţi să mut maşina, vă rog sunaţi la cabinetul stomatologic, mulţumesc"!

O femeie cu dureri de dinţi si-a lăsat bolidul în exact în mijlocul unei intersecţii super aglomerate din Bucureşti: "Dacă vreţi să o mut, sunaţi la stomatolog" (Video)
Articolul continuă după reclamă

Deşi maşina stătea de ceva vreme acolo, niciun echipaj de poliţie nu era prin apropiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O femeie cu dureri de dinţi si-a lăsat bolidul exact în mijlocul unei intersecţii super aglomerate din Bucureşti: "Dacă vreţi să o mut, sunaţi la stomatolog" (Video)