Antena Meniu Search
x

Femeie lovită de o maşină, dusă la spital cu duba de marfă. Martorii accidentului au sunat la 112, dar nu s-a găsit ambulanţă! (VIDEO)

Imaginile neputinţei la Filiaşi, în judeţul Dolj! O femeie de 67 de ani, victimă a unui accident rutier, a fost dusă la spital cu o dubă de transport marfă.

Vezi și

Imaginile neputinţei la Filiaşi, în judeţul Dolj! O femeie de 67 de ani, victimă a unui accident rutier, a fost dusă la spital cu o dubă de transport marfă. Martorii au sunat în disperare la 112, chemând o ambulanţă, dar niciun ajutor nu a venit.

Accidentul a avut loc ieri după-amiază în Filiaşi, iar noaptea trecută femeia, în vârstă de 67 de ani, a decedat din cauza rănilor grave. Traversa şoseaua pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovită puternic de un camion condus de un şofer bulgar.

Mai mulţi trecători au chemat ambulanţa dar li s-a spus că cele două maşini folosite pentru urgenţe sunt deja la alte intervenţii şi că va fi trimisă una de la Craiova, de la 40 de kilometri depărtare. Mai mult, elicopterul SMURD nu putea decola din cauza furtunii de afară.

Între timp, la locul accidentului a sosit şi fiul femeii. Bărbatul a cerut ajutorul celor din jur pentru a-şi transporta mama la spital. Şoferul unei dube de transport marfă s-a oferit voluntar iar martorii au suit-o pe femeie în maşină, pentru a o transporta la spital. Au luat-o pe sus, fără să aibă vreun obiect pe care să-l folosească drept targă, agravându-i rănile.

Noaptea trecută, victima a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi resuscitată. Poliţiştii îl cercetează pe şoferul camionului pt ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Femeie lovită de o maşină, dusă la spital cu duba de marfă. Martorii accidentului au sunat la 112, dar nu s-a găsit ambulanţă! (VIDEO)