Antena Meniu Search
x

Înjunghiată de soţul care apoi a vrut să se sinucidă, o femeie a fost uitată de ambulanţă în curtea casei. Cu salvarea a plecat agresorul

De 8 martie, o femeie din Argeş e în pericol să îşi piardă viaţa. Soţul ei a înjughiat-o de două ori, apoi a încercat să se sinucidă.

Vezi și

De 8 martie, o femeie din Argeş e în pericol să îşi piardă viaţa. Soţul ei a înjughiat-o de două ori, apoi a încercat să se sinucidă. Ambulanţa chemată să îi ofere ajutor victimei a acordat îngrijiri agresorului, pe care l-a dus de urgenţă la spitalul din Piteşti. După ea, însă, nu s-a mai întors niciun echipaj. Abia după două ore şi jumătate, la apelul disperat al vecinilor, a venit o altă salvare. 

Ora 10 şi 24 de minute. Un apel la 112 anunţa că o femeie din judeţul Argeş a fost atacată de soţul său, care mai apoi a încercat să se sinucidă. Abia după o jumătate de oră, o ambulanţă fără medic a ajuns în localitatea Călineşti. 

Deşi erau doi răniţi, doar bărbatul a fost urcat în ambulanţă. Acolo, a devenit recalcitrant şi chiar a încearcat să fugă. Jandarmii l-au prins şi în scurt timp a fost dus la Spitalul de Urgenţă. În urmă, a rămas însă femeia grav rănită. 

După două ore de agonie, oamenii au sunat din nou la 112. Al doilea echipaj medical a găsit-o pe femeie în şoc hemoragic. Orele pierdute în aşteptarea ajutorului i-au agravat starea. 

La ambulanţa din Piteşti a început o anchetă. Se verifică dacă prima asistentă a evaluat corect starea victimei. Şi medicul coordonator de la 112 va trebui să explice de ce nu a trimis două echipaje la locul atacului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Înjunghiată de soţul care apoi a vrut să se sinucidă, o femeie a fost uitată de ambulanţă în curtea casei. Cu salvarea a plecat agresorul