Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Covasna a sunat la 112 şi a ţipat că are nevoie de ajutor, apoi a închis brusc. Unde au găsit-o poliţiştii

O femeie din Întorsura Buzăului a pus pe jar autorităţile după ce a apelat la numărul unic de urgență 112, iar polițiștii au căutat-o timp de peste două ore. 

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 18:27

O femeie din Covasna a sunat la 112 şi a ţipat că are nevoie de ajutor, apoi a închis brusc. Unde au găsit-o poliţiştii O femeie din Covasna a sunat la 112 şi a ţipat că are nevoie de ajutor, apoi a închis brusc. Unde au găsit-o poliţiştii - Shutterstock

Sâmbătă seară, polițiștii din Întorsura Buzăului au intrat în alertă după ce au primit un apel la 112 în care se auzea o femeie care părea că țipă și avea nevoie de ajutor și care s-a întrerupt brusc. Cum nu mai răspundea nimeni la numărul de telefon de pe care s-a sunat, polițiștii, împreună cu jandarmii, au început să caute persoana, inclusiv mergând din poartă în poartă, pentru a găsi persoana care părea că se află în pericol.

Femeia a fost găsită la o petrecere privată din oraș

După mai bine de două ore de căutări, au găsit-o pe femeie la o petrecere privată din oraș. Ea le-a spus că nu ea a sunat la 112, dar în istoricul telefonului ei apărea clar că apelul fusese făcut de pe acel număr.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel fals la 112. De la începutul anului, Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a gestionat aproape 8.000 de apeluri la numărul unic de urgență 112, iar peste 600 de apeluri nu au reprezentat urgențe reale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » O femeie din Covasna a sunat la 112 şi a ţipat că are nevoie de ajutor, apoi a închis brusc. Unde au găsit-o poliţiştii